Δώρο από το σύζυγο…

Έφτασε η μέρα που εγώ και ο Άγγελος είχαμε την επέτειό μας. Γυρίζω σπίτι μετά τη δουλειά και μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα βλέπω πάνω στο κρεβάτι απλωμένα ένα καινούριο μαύρο φόρεμα, ζαρτιέρες, τις ανάλογες κάλτσες και ένα ζευγάρι υπέροχες μαύρες γόβες.

Παραδίπλα ένα σημείωμα που έγραφε : “φόρεσε τα, χωρίς εσώρουχα και ραντεβού στο γνωστό μέρος ακριβώς στις 22:00 !!!
Η αγωνία μου χτύπησε κόκκινο ! Αυτό το “παιχνίδι” που σκάρωνε κάθε φορά με εξίταρε φοβερά!

Αφού πέρασε η ώρα ετοιμάσθηκα και ξεκίνησα για το “γνωστό μέρος” που δεν ήταν άλλο από ένα “διάσιμο” piano bar στη Γλυφάδα. Μπαίνοντας στο μαγαζί, προχώρησα προς το μέρος του βλέποντας τον πλάτη.

Σηκώνεται, με φιλάει απαλά στα χείλη και μου λέει : “Χρόνια μας πολλά, εύχομαι να είμαστε πάντα ερωτευμένοι, όπως τώρα, όπως την πρώτη μέρα”.
-“Είσαι πανέμορφη, σου ταιριάξανε απόλυτα τα ρούχα που σου διάλεξα”.

Αφού έχουμε τελειώσει το δείπνο και έχουμε πιει αρκετό κρασί, σηκώνεται για να πάει στην τουαλέτα.

Παρατηρώ μια κοπέλα που καθόταν στο μπαρ να με κοιτάει επίμονα με ένα πολύ παιχνιδιάρικο βλέμμα. Ήταν πολύ όμορφη και καθόταν μόνη της εκεί αρκετή ώρα. Ξαφνικά σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου.”Γεια σου Αμαλία. Μπορώ να καθίσω;”

Πάγωσα άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται ..”Φυσικά και μπορείς” της απαντώ γεμάτη έκπληξη… “Με λένε Ρια και μου ζήτησε ο Άγγελος μέχρι να επιστρέψει να σου κάνω παρέα και να γνωριστούμε” » μου λέει και το πρόσωπο της λάμπει.

Τότε ο Άγγελος με μια ολύμπια ηρεμία έρχεται και κάθεται δίπλα μου και μου ψιθυρίζει στο αυτί
-” Σου αρέσει η Ρια, θα ήθελες να μας κοιτάει ενώ κάνουμε έρωτα;”

Ρίγος διαπέρασε ολόκληρο το κορμί μου! Αυτή ήταν η φαντασίωση μου εδώ και πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα “κυλάει” το χέρι του απαλά ανάμεσα στα πόδια μου, ο κόσμος γύρω μου έχει “εξαφανιστεί”.. Η Ρια με κοιτάει στα μάτια με ένα πολύ έντονο λάγνο βλέμμα και ταυτόχρονα βάζει απαλά το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της ! Απίθανο, δεν φοράει ούτε αυτή εσώρουχο. Έχω παραλύσει και είμαι έρμαιο στο μαγικό άγγιγμα του Άγγελου και στο ηδονικό βλέμμα της Ριας. Είμαι έτοιμη να τελειώσω, κοιτάω τον Άγγελο σαν να ζητάω την άδεια του, “διαβάζω” στο το βλέμμα του την θετική του απάντηση..
-“Ναιαιαιαι !!!!” μου ξεφεύγει επιφώνημα επιβεβαίωσης της κορύφωσης μου!
-” Σσσσσς !!!” ακούω τον Άγγελο δίπλα στο αυτί μου να προσπαθεί να με καθησυχάσει.
-“Ηρέμησε μωρό μου, κράτα δυνάμεις γιατί έχουμε και συνέχεια στο σπίτι μας, η Ρια θα μας ακολουθήσει σε ότι και αν της πούμε”.

Φτάνοντας σπίτι, βάλαμε από ένα ποτό και καθίσαμε στο σαλόνι.
Μετά από λίγο, ο Άγγελος βάζει τα χέρια του κάτω από το φουστάνι μου, σηκώνοντάς το απαλά. Έχω μείνει γυμνή μόνο με τις ζαρτιέρες μου και τις γόβες. Εκείνος βάζει το χέρι του στο μουνάκι μου και χώνει ένα δάκτυλο μέσα του, αρχίζει να το κουνάει ρυθμικά μέσα έξω, η Ρια έχει χώσει μέσα στο υπέροχο ροδαλό μουνάκι της δυο δάκτυλα και το γαμάει με δύναμη.

Ο Άγγελος σκύβει ανάμεσα στα μπούτια μου και χώνει τη γλώσσα του μέσα στο μουσκεμένο από χυσια μουνάκι μου, κάνω να απλώσω το χέρι μου να αγγίξω το μουνάκι της ριας που είναι σε έκσταση, όμως εκείνος μου πιάνει το χέρι λέγοντάς μου
-“Όχι μικρή, δεν θα την αγγίξεις καθόλου μόνο θα την κοιτάς!”.

Η Ρια συνεχίζει να γαμάει με δύναμη το μουνάκι της και ο Άγγελος γδύνεται και γονατίζει μπροστά από το γεμάτο επιθυμία για πούτσο μουνάκι μου. Τρίβει τον πούτσο του επάνω στα μουνοχειλα μου και με μια δυνατή κίνηση τον χώνει όλο μέσα μου.

-“Παρ’ τον καύλα μου, παρ’ τον στο μουνάκι σου” μου λέει γεμάτος πάθος και ένταση. Η Ρια έχει ξαπλώσει με ανοικτά τα πόδια προς το πρόσωπο μου συνεχίζοντας να γαμάει με δύναμη το μουνάκι της. θέλω τόσο πολύ να της το γλύψω αλλά ξέρω ότι δεν θα μου το επιτρέψει ο Άγγελος και αυτό κάνει την επιθυμία μου ακόμη μεγαλύτερη.

Νιώθω τον πούτσο του να με γαμάει δυνατά, η Ρια αρχίζει να χαϊδεύει την υπέροχη κωλοτρυπίδα της ενώ ταυτόχρονα με το άλλο χέρι της συνεχίζει να γαμάει το μουνάκι. Αρχίζω και χύνω με σπασμούς και βογκητά. Με το που το καταλαβαίνει η Ρια γυρίζει στα τέσσερα φέρνοντας την κωλοτρυπίδα της σχεδόν κολλητά στο πρόσωπο μου και χώνει με δύναμη δυο δάκτυλα μέσα της βγάζοντας μια κραυγή πόνου και καύλας.

Τέλειο !… αυτό με έκανε να χύνω συνέχεια για πολύ ώρα ενώ ο Άγγελος δεν σταμάταγε στιγμή να με γαμάει δυνατά ξαφνικά και ενώ βρίσκομαι σε ντελίριο βγάζει τον πούτσο του από το μουνάκι μου και τον βυθίζει με δύναμη στην στην κωλοτρυπίδα μου που έχει μουσκέψει από τα υγρά του μουνιού μου κι έχω απανωτούς οργασμούς. “Χύνω καύλες μου, χύνω για πάρτι σας!!”

φωνάζει και ξαφνικά τον τραβάει έξω και αφήνει τα καυτά του χύσια στο πρόσωπό μου. Έχω ανοίξει το στόμα μου και γεύομαι την υπέροχη γεύση τους. Τα μάτια του έχουν κλείσει, οι φλέβες του λαιμού του είναι έτοιμες να σπάσουν. Η Ρια λαχανιασμένη συνεχίζει να κοιτάει το γεμάτο με “χυμούς” πρόσωπο μου λέει σχεδόν παρακαλετά και με τρεμάμενη φωνή

-“Αφήστε με να τα γλύψω”. Ο Άγγελος γνέφει καταφατικά και εκείνη χίμηξε σαν άγριο ζώο στη λεία του. Με έγλυφε με πάθος, έχωνε τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου, σχεδόν με έπνιγε.

Εγώ είχα παραδοθεί τελείως ανήμπορη να κάνω οτιδήποτε. Ο Άγγελος είχε ακουμπήσει στον καναπέ περιμένοντας να τελειώσει το “έργο της” η Ρια. Όταν ηρεμήσαμε σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Ωσότου βγω η Ρια είχε εξαφανιστεί.. Ήταν από τις πιο όμορφες ερωτικές εμπειρίες της ζωής μου.

Reply