H αποπλάνηση…

Από πολύ μικρή ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ το σεξ και με τα δύο φύλα. Αλλά θες η συντηρητική κοινωνία της επαρχιακής πόλης που μεγάλωσα, θες οι κακές παρέες που… δεν είχα, δεν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω τη μεγαλύτερη μου επιθυμία: Να κάνω έρωτα στην κολλητή μου!

Την ήθελα τόσο πολύ, ώστε κάθε φορά που με γαμούσε ο φίλος μου εγώ τέλειωνα μόνο με τη σκέψη ότι είχα χώσει το πρόσωπο μου μέσα στο τεράστιο και υπέροχο στήθος της.

Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, άρχισε μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα εποχή, όπου τελικά μυήθηκα στον λεσβιακό έρωτα, όταν στην παρέα είχαν προστεθεί και δύο κοπέλες, η Κατερίνα και η Άννα, οι οποίες συγκατοικούσαν.

Βρίσκονταν λοιπόν, σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι μου και διαβάζαμε παρέα.

Ένα τέτοιο βράδυ, ρίχνει η Άννα την ιδέα να πάμε στο κάμπινγκ ενός φίλου της, και να συνδυάσουμε διάβασμα και μπάνιο στη θάλασσα.

Κατά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα φτάσαμε στον προορισμό μας και αντί να στήσουμε τη σκηνή αποφασίσαμε να πάμε για νυχτερινό μπάνιο!

Σε κάποια στιγμή η Κατερίνα βγάζει τα ρούχα της και αποκαλύπτει ένα υπέροχο γυμνασμένο σώμα, με δύο στητά, γεμάτα βυζάκια, επίπεδη κοιλιά και ένα ξυρισμένο μουνάκι που γυάλιζε μέσα στη νύχτα. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της! Σε δευτερόλεπτα ήταν γυμνή και η Άννα, επίσης πολύ όμορφη αλλά με διαφορετικό τρόπο, πιο γεματούλα και ζουμερή, όλο καμπύλες, και τρέχοντας και αυτή προς τη θάλασσα μου φώναζε «Έλα!!!» Εγώ όμως είχα ερεθιστεί τόσο πολύ με το θέαμα που έτρεμαν τα πόδια μου και έτριβα το μουνάκι μου πάνω από τα ρούχα. «Κορίτσια. φοβάμαι λίγο, δεν έρχεστε πιο έξω?» τους είπα με σπασμένη φωνή από τον φόβο και την καύλα. Με πλησίασαν και με αγκάλιασαν και οι δύο ταυτόχρονα.

Η Κατερίνα μου ψιθύρισε να χαλαρώσω αλλά ήταν αδύνατον! Την έσφιξα πιο δυνατά και την ένιωσα να μου χαϊδεύει την πλάτη. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Ήμουν ανάμεσα σε δύο γυμνά κορμιά που τα ένιωθα να καινε πάνω μου. Αν σου δώσω ένα φιλάκι θα χαλαρώσεις? ρωτάει η Άννα που ήταν πίσω μου.

Τα στήθια της ακουμπούσαν την πλάτη μου και τα χέρια της χάιδευαν τρυφερά τη μέση μου. Ήμουν στον παράδεισο και μου είχε δεθεί η γλώσσα! Κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά. Η Άννα ακούμπησε τα χείλη της στο λαιμό μου και έπιασε τα στήθη μου με τα δύο της χέρια. Άρχισα να τρέμω. Πλησίασα τα χείλια της Κατερίνας και έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα της. Ενστικτωδώς κόλλησαν και οι δύο πάνω μου, θέλαμε να ενώσουμε κάθε σπιθαμή από τα κορμιά μας. Τα χέρια μου έπιασαν το στήθος της Κατερίνας και τα δάχτυλα μου έπαιξαν με τις ρόγες της.

Ήταν σκληρές και όρθιες, ήθελα σαν τρελή να τις βάλω στο στόμα μου.

Η Άννα είχε γονατίσει , ανάμεσα στα πόδια μας και έχωνε το κεφάλι της μέσα στο υγρό μουνάκι μου.

Έλιωσα από καύλα, κρατήθηκα από την Κατερίνα και αφέθηκα στο υπέροχο γλυφομούνι που δεχόμουν. Η γλώσσα της Άννας ήταν γλυκιά και απαλή παντού. Δάγκωνε τα μουνόχειλα και έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Έχωνε τη γλώσσα της μέσα μου και κατάπινε τα υγρά μου που τρέχανε συνέχεια. Έβαζε τα δάχτυλά της μέσα μου και με έκανε να λιώνω. Είχα χάσει την αίσθηση του τόπου και του χρόνου. Το μόνο που καταλάβαινα ήταν η γλώσσα της Άννας πάνω μου και τα χέρια της Κατερίνας στο στήθος μου.

Δεν άντεχα άλλο! Ήθελα να τελειώσω! Μωρό μου, κάνε με να τελειώσω. Γλύψε με, έλα, μην σταματάς.

Η Άννα επιτάχυνε τον ρυθμό της στην κλειτορίδα μου, τη δάγκωνε και την πιπίλαγε ασταμάτητα ενώ η Κατερίνα δάγκωνε τις ρόγες μου στέλνοντας ρίγη σε όλο μου το σώμα.

Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αυτός ο υπέροχος ρυθμός. Ξαφνικά ένιωσα ρίγη να συνταράζουν το κορμί μου.

Διαπέρασαν όλο μου το σώμα κάνοντας με να χύνω ασταμάτητα με σπασμούς.

Ήταν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα νιώσει ποτέ και σίγουρα θα με είχε ακούσει όλη η παραλία!

Ακούμπησα το κεφάλι μου στον ώμο της Κατερίνας και προσπάθησα να πάρω μια ανάσα. Έσκυψα και φίλησα την Άννα στο στόμα.

Ευχαριστώ γλυκιά μου. Ανυπομονώ να φαω και το δικό σου μουνάκι, της λεω Η Άννα γέλασε και γυρνώντας στην Κατερίνα

«Τελικά ήταν πιο εύκολο από ότι νομίζαμε!»

Προσχεδιασμένο το έγκλημα! Χαλαρωμένη από τον υπέροχο οργασμό που μου είχε χαρίσει, την τράβηξα στην αμμουδιά, την ξάπλωσα πάνω στην πετσέτα και άρχισα να φιλάω και να γλύφω το υγρό και αλμυρό μουνάκι της.

Η Κατερίνα γονάτισε πάνω από το στόμα της Άννας και της πρόσφερε τα δικά της υγρά. Όλο το βράδυ το περάσαμε στην αμμουδιά, ανεπηρέαστες από την ψύχρα της θάλασσας, γλύφοντας η μία την άλλη, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και φωνάζοντας σαν τρελές από τους απανωτούς οργασμούς.

Περάσαμε τρεις αξέχαστες μέρες και νύχτες και μετά επιστρέψαμε πίσω όπου συνεχίστηκε η σχέση μας για ένα ακόμα χρόνο.

Reply