Γνωριμία στο τραίνο…

Με λένε Νίκο και είμαι φοιτητής. Ένα μεσημέρι Κυριακής βρισκόμουν στην σε κάποιο κεντρικό δρόμο με λίγο όμως κόσμο και έψαχνα να βρω τον σταθμό του τρένου. Ρώτησα ένα δυο ανθρώπους και μου έδειξαν. Ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ένας νεαρός και γύρισε και μου είπε ότι και εκείνος θα πήγαινε στον σταθμό και αν ήθελα να πηγαίναμε μαζί. Μου άρεσε η ιδέα.

Όπως προχωρούσαμε και με τις ερωτήσεις που μου στο μυαλό μου έμπαιναν διάφορα σενάρια. Μέχρι να φτάσουμε στο σταθμό είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή θα έλεγα φιλική σχέση. Δείχναμε ο ένας στον άλλον ότι γουστάρουμε παρέα. Μπήκαμε στο τρένο μαζί και ανηφορήσαμε προς τα νότια προάστια. Λίγο πριν φτάσουμε μου ζήτησε το κινητό μου. Ανταλλάξαμε και έφυγα. Υποσχεθήκαμε ότι θα τα ξαναπούμε. Ο Τάσος -έτσι τον λένε- είναι μελαχρινός με πράσινα μάτια, σώμα πολύ γεροδεμένο γύρω στα 80 κιλά.

Το βράδι μου έστειλε το πρώτο μήνυμα!!! «Μου αρέσεις πολύ. Δεν μπορούσα να σου το πω από κοντά». Προς το τέλος της κουβέντας μου είπε ότι θέλει να με γκαστρώσει! Κατά τις 12 πήγα και τον πήρα. Με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο και έκατσε πάνω για να γυρίσουμε στο σπίτι. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι μπήκαμε στο ασανσέρ και ανεβήκαμε στον 3ο.

Φτάσαμε και μπήκαμε μέσα. Η καρδιά μου είδη είχε αρχίσει να τρέμει πολύ. Φορούσε ένα μαύρο τζιν, μαύρα αθλητικά παπούτσια, άσπρες αθλητικές κάλτσες, και μια κόκκινη καλοκαιρινή μπλούζα. Με κόλλησε στην πόρτα, άρχισε να μου γλύφει και να μου ρουφάει τον λαιμό. Με έγλυφε και με φιλούσε γρήγορα και με πάθος στα αυτιά, στο στόμα, στην μύτη, παντού. Φαινόταν πως είχε μια τρελή κάβλα, γεμάτος ενέργεια και δεν σήκωνε πολλά.

Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι και μου έβγαλε τα ρούχα εκτός τις κάλτσες και το σλιπ. Μετά από λίγο μου είπε «ετοιμάσου για το σφυροκόπημα». Άνοιξε το φερμουάρ του τζιν και πέταξε ένα ψώλαρο τουλάχιστον 18 πόντους . Είχα τρελαθεί από την κάβλα. Μου τον έχωσε στο στόμα και άρχισα να τον ρουφάω. Έβγαζε μια καταπληκτική γεύση. Είναι χοντρός ο πούτσος του και γέμιζε το στόμα μου. Όταν είχε σηκωθεί για τα καλά άρχισε να μου γαμάει το στόμα μου. Όσο καλά και αν είχε καβλώσει, η πούτσα του ήταν σαν λάστιχο και όχι ξύλο. Έβγαζε ζουμιά και τα έτρωγα. Έβγαλα το σλιπάκι μου, με ξάπλωσε μπρούμητα, έφτυσε το κώλο μου τον έτριψε λίγο με το δάκτυλο του και μετά πλησίασε την ψωλή του στην τρύπα. Άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα. Αν και πονούσα μετά από όχι και πολύ ώρα τα κατάφερε. Με γαμούσε. Συγχρόνως με φιλούσε στο στόμα και στον λαιμό.

Άρχισε και με γκάστρωνε πολύ γρήγορα και όλος μέσα, με γαμούσε, ενώ με κρατούσε από το σβέρκο. Πότε με βαρούσε στον κώλο και πότε μου γύριζε και με φιλούσε στο στόμα. Μετά από πολύ ώρα που με είχε ξεπατώσει, με ξάπλωσε ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου, μου έβαλε το παπάρι του στο στόμα μου και μου τσιμπούσε τα βυζιά. Ξαφνικά με τράβηξε απότομα πάνω στο κρεβάτι, ακούμπησε την πλάτη μου στον τοίχο και μου ξανακάρφωσε την ψωλή του. Με ανεβοκατέβαζε πάνω κάτω γρήγορα και στο τέλος με έχυσε μέσα στην κωλοτρυπίδα.

Εγώ έχυσα λίγα λεπτά πριν όταν με τσιμπούσε και μου έχωνε τον παπά στο στόμα μου. Αγκαλιαστήκαμε, μπλεχτήκαμε και χαμουρευτήκαμε για λίγο ακόμα. Κοιμηθήκαμε με τα χύσια. Το πρωί ξυπνήσαμε, κάναμε μπάνιο, έφυγε και πήγα και εγώ στην σχολή μου. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Reply