Ανατολικό ξέσκισμα…

Αποφάσισα να επισκεφτώ την Τουρκία, για μια εβδομάδα, για να βιώσω το οθωμανικό στοιχείο που κρύβω μέσα μου… ξανθουλης, με ολόλευκη επιδερμίδα, στρογγυλό τριαντάφυλλο άτριχο, τουρλωτό και ξεσκισμένο κωλαράκι, βαρβάτο πουλάκι και αρρωστημένος με το γέμισμα της τρυπαρας μου (αφού μέσα μπαίνουν τα πάντα, ξεκίνησα… έτσι, ένα ηλιόλουστο πρωινό σκάω μύτη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης κουναμενος και λυγαμενος, με λευκό παντελονάκι πάνω από τους αστραγάλους, κολλητό, με καρφωμένο στριγκακι στο κωλαράκι και μια ημιδιαφανή λευκή κολλητή μπλουζίτσα, κάνω τους τούρκους στο αεροδρόμιο να μου γελάνε πονηρά και να με ανάβουν.. γνωρίζω άλλωστε και τη γλώσσα τους οπότε κατάλαβα τα σχόλια τους…

ψαρεύω έναν μουστακαλή ταξιτζή, τον οποίο τον πήρα μάτι, τον έκοψα… .χοντρούλης μεσήλικας, άλλα πριν το καταλάβω, στα γρήγορα, μου είχε χουφτώσει το κάγκελο και το κολι καμιά 20αρια φορές… .μόλις ακούει “γιουναν” και του λέω ότι θέλω να με καβαλήσουν, το φούσκωμα γίνεται τεράστιο… είχε πλάκα… οδηγούσε καυλωμένος και σχεδόν γρύλιζε και γλειφότανε… δεν έχανα ευκαιρία και εντελώς ξεδιάντροπα του έπιανα το πούτσο πάνω από το παντελόνι ενώ αυτός μου πρότεινε διάφορα… του είπα σε πιο ξενοδοχείο τα μείνω άλλα αυτός μου είπε ότι τα με πάει κάπου να με “βολέψει”… . ασφαλώς δέχτηκα… κάπου, σε ένα μαχαλά, ο γαμπρός του είχε ένα μαγαζί με είδη λαϊκής τέχνης χωρίς πολλές συστάσεις, του είπε ότι είμαι “κοριτσάκι” από γιουνανισταν, με πήγε σε ένα παραβάν, τράβηξε μια κουρτίνα και σε χρόνο μηδέν με έγδυσε και με φίλησε παθιασμένα… με άγριες και δυνατές κινήσεις, με χέρια τανάλιες με έβαλε να τον πάρω στο στόμα μου, ενώ αυτός γρύλιζε¨: Μμμμμμ… .Αχχχχχχ… .γιαβριμμμμμ… .γιαβριμμμμμμμ… .

χωρίς πολλά-πολλά, με γύρισε ανάποδα, με στήριξε σε ένα πάγκο και ασάλιωτο προσπαθούσε να μου βάλει μια μαύρη, μέτριου μεγέθους άλλα χοντρή πούτσα… δεν καταλάβαινε τίποτα, και κρατώντας το ένα πόδι μου στον αέρα, έμπηξε το τέρας με μια δυνατή κίνηση μέσα μου και με άνοιξε στα δυο… ο τουρκάλας ήταν σαν αρκούδα τριχωτός, και ένιωθα τη κοιλάρα του με τις τρίχες ιδρωμένη να ακουμπάει τη πλάτη μου, ενώ αυτός κάρφωνε και τάπωνε την έκφυλη σούφρα μου,,,, τον έπαιρνα όλο μέσα μου, λαχανιασμένο και καυλωμένο… με έχει σηκώσει σχεδόν στον αέρα και ξεπάτωνε με βία τη σούφρα μου, ενώ είχε αρχίσει να μου μιλάει και σε σπαστά ελληνικά… .είχα παραδοθεί στο τούρκο γαμιά μου, ο οποίος μου έκανε έκφυλο γαμήσι… γαμήσι… πολύ γαμήσι, η κωλάρα μου είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο, ενώ η κλειτορίδα μου έσταζε.

Χωρίς να πει τίποτα, άρχισε ένα βίαιο σφυροκόπημα, ενώ μου είχε πιάσει το κεφάλι από τα μαλλιά και προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα με τη γλώσσα του… σχεδόν με είχε πλακώσει και με βίαζε, ενώ εγώ καύλωνα με το μουστάκι του στα χείλη μου και τη ψωλή του στα βάθη μου… πάνω στο πολύ γρήγορο γαμήσι που μου έκανε άρχισε να εκτοξεύει τα χυσια του μέσα στο κωλαράκι μου… .με φίλησε στο λαιμό και έβγαλε τη ψωλή του από μέσα μου, ενώ τα χυσια του έτρεχαν από τον κώλο μου.

Την ίδια στιγμή ανοίγει η κουρτίνα του παραβάν και μπαίνει μέσα ο γαμπρός του, ένας μελαψός τούρκος γύρο στα 35, ο οποίος μας έπαιρνα μάτι και του είχε γίνει κάγκελο… χωρίς να πει κουβέντα η να διστάσει στιγμή, με έσπρωξε με δύναμη στον πάγκο και με κάρφωσε με τα χυσια του γαμπρού του… αυτός ήταν ακόμα πιο σκληρός γαμιάς, μου είχε ανοίξει δυνατά με τα χέρια του τον κώλο και μα κάρφωνε με πολύ δύναμη και γρήγορα. ακόμα και εγώ που έχω πάρει πολλούς, τα βρήκα σκούρα στην αρχή. έλεγε βρωμόλογα.. “πάρτα καριόλη έλληνα, παρτα, άνοιξε το κώλο σου… σου αρέσει? σου αρέσει? θέλεις κι’ άλλο?” μου έλεγε συνέχεια ενώ εγώ του ζήταγα πιο άγρια… . ξαφνικά με πιάνει από τα μαλλιά και με ρίχνει στο πάτωμα.

Πόνεσα από τη πτώση, άλλα αυτός αμέσως έπεσε επάνω μου, όπως ήμουν μπρούμυτα, κάρφωσε δυνατά τη πούτσα του στο κώλο μου και μου έκλεισε με δύναμη τα πόδια μου… . τινάχτηκα πάνω από τον πόνο άλλα δεν μπορούσα να κάνω κάτι αφού με είχε ακινητοποιήσει… .εκεί πραγματικά με βίαζε και εγώ ούρλιαζα από τον πόνο ενώ αυτός ουσιαστικά έκανε άλματα πάνω μου και με κάρφωνε μέχρι τέρμα, γρήγορα, δυνατά και ρίχνοντας χαστούκια στα κωλομέρια μου ενώ που και που μου τράβαγε τα μαλλιά, με φίλαγε στο στόμα και με έφτυνε.

Ο πούστης δεν έχυνε με τίποτα… πρέπει να με πήδαγε κανένα μισάωρο μέχρι που άρχισε να χύνει και αυτός μέσα μου. Πραγματικά είχα κουραστεί. Αυτοί, χωρίς να τρέχει τίποτα ντύθηκαν και έφυγαν από το δωμάτιο.

Εγώ ντύθηκα και μόλις βγήκα έξω, ψώνισα ένα φερετζέ, ένα γιλέκο και μια παραδοσιακή βράκα… τα μου χρησίμευαν σκέφτηκα. αμέσως μπήκα στο ταξί και ο ταξιτζής ανακουφισμένος με ρώτησε τι άλλο ήθελα… “θέλω να με γαμήσουν και άλλοι” να με πηδάνε συνέχεια, όλοι οι τούρκοι και οι μαύροι που υπάρχουν. Θέλω να έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από Τουρκία… Αυτός σάστισε… με πήγε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστώ και να συνεχίσουμε…

Reply