Νίνα η τσαχπίνα…

Με λένε Νίνα, και είμαι μια Τραβεστί, δηλαδή μου αρέσει να φοράω γυναικεία ρούχα, και παίζω το θηλυκό στο κρεβάτι.

Θυμάμαι, σαν να ήταν χθες… ήμουν στο δωμάτιο μου μαζί με τον ξάδερφο μου τον Λευτέρη, αυτός ήταν λίγο πιο μεγάλος από εμένα, ήταν 22 χρονών . Γονάτισα μπροστά του, στο επίμαχο σημείο, τον έπιασα από τη λεκάνη και τον τράβηξα με δύναμη κοντά μου σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου.

Αφού του κατέβασα το παντελόνι, πήρα για πρώτη φορά στα χέρια μου….ένα πούτσο, όχι ιδιαίτερα μεγάλο σε σύγκριση με το δικό μου, δεν είχα δεί άλλη φόρα από κοντά…τον άρπαξα και τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου. Τον έγλειψα με πάθος και δεν άργησε να γεμίσει το στόμα μου με τα ζεστά του χύσια. Τα κατάπια με μεγάλη προθυμία και μου άρεσε αφάνταστα. Από εκείνο το απόγευμα, είχαμε γίνει εραστές, και δεν άργησε και πολύ να συμβεί και το μοιραίο, το οποίο το περίμενα με ανυπομονησία.

Δοκιμάσαμε αρκετές φορές για να με πάρει από πίσω, αλλά με το που πλησίαζε στην τρύπα μου πονούσα. Έτσι και εγώ άρχισα να βάζω κωλοδάκτυλο και σιγά σιγά κατάφερα να βάλω μέχρι και μπανάνα, στην αρχή σίγα-σιγά και μετά τα κατάφερα και μπήκε όλη μέσα. Έτσι είχα ετοιμάσει την κωλοτρυπίδα μου για να δεχτεί τον πρώτο της πούτσο.

Πήρα τηλέφωνο τον ξάδερφο μου, και του είπα ότι ήθελα να τον δω επειγόντως. Μόλις ήρθε σπίτι, τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο δωμάτιο. Γονάτισα μπροστά του, και άρχισα να τον γλείφω. Κάποια στιγμή σταμάτησα, και ο ξάδερφος μου, μου ζήτησε να συνεχίσω.

Τι έγινε…γιατί σταματάς; Λέει….

Του κλείνω το μάτι πονηρά, του χαμογελάω και με απότομη κίνηση γυρίζω τον κώλο μου. Είχα βάλει και μια κρέμα για να μην δυσκολευτούμε πολύ.

Του είπα ότι ήθελα να μου γαμήσει τον κώλο, και αφού έπεσα στα τέσσερα, των παρακάλεσα να με κάνει δική του. Αυτός δεν έχασε καιρό. Πήρε λίγη βαζελίνη και έβαλε γύρω από την κωλοτρυπίδα μου και στον πούτσο του. Γονάτισε πίσω μου, και αφού με άρπαξε από τα καπούλια, οδήγησε των πούτσο του σιγά σιγά μέσα μου. Ήταν κάτι το καταπληκτικό. Ένιωσα για πρώτη φορά τέτοια ηδονή.

Άρχισα να πηγαίνω μπροστά πίσω, παίρνοντας όλο του το μήκος του μέσα μου. Ο ξάδερφος μου δεν άντεξε άλλο, και φωνάζοντας έχυσε μέσα μου. Ένιωσα να ζεστά του υγρά να με γεμίζουν και αμέσως έχυσα και εγώ.

Αποτραβήχτηκε, και πήρα των πούτσο του στο στόμα μου, για να τον καθαρίσω από τα χύσια του. Από τότε άρχισα να απολαμβάνω τον πούτσο του σχεδόν καθημερινά. Άρχισα επίσης να φοράω ζαρτιέρες, καλσόν και ψηλοτάκουνα, και σιγά σιγά, άρχισα να μεταμορφώνομαι σε μια σέξι Τραβεστί.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα σε αυτή μου τη… μεταμόρφωση ήταν ότι πολλές φορές οι άντρες που με βλέπανε δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη διαφορά. Με θεωρούσαν κανονικά γυναίκα μέχρι που βρισκόντουσαν μπροστά σε μια αναπάντεχη… έκπληξη!

Reply